DigiRehab-træning: Ældre borgere giver ikke op!
Ældre borgere er i imponerende grad i stand til at holde fast i et træningsprogram. De giver ikke op, selv om det også for dem kan være en udfordring at passe træningen ind i hverdagen.

Hele 70-80 pct. af de ældre, der får tilbudt træning med DigiRehab, formår at udføre alle 12 ugers træning og får dermed det fulde udbytte af de skæddersyede programmer.

Det er en ualmindelig flot gennemførselsprocent i en borgergruppe, der ofte rammes af sygdom, faldulykker og andre uheldige omstændigheder.

Borgernes vedholdenhed skyldes efter DigiRehabs erfaring flere omstændigheder. Blandt andet er det vigtigt, at DigiRehabs programmer let kan tilpasses de ældres dagsform. Det betyder, at de ældre ikke behøver at springe træningen over, men i stedet kan drosle lidt ned for sværhedsgraden på en eventuel dårlig dag.

”Desuden oplever vi, at de ældre er glade for, at de med DigiRehab kan træne sammen med deres kendte SOSU-medarbejder. Det er trygt og ligetil for dem. Igennem vores uddannelser klæder vi SOSU-medarbejderne på til at kunne motivere borgeren til at træne. Og det gør de rigtigt godt,” siger udviklingschef og fysioterapeut Michael Harbo.

De skræddersyede programmer afhjælper effektivt de ældres svagheder. Allerede efter 8 uger mærkes en effekt. Læs mere i indlægget Ældre bliver lynhurtigt stærkere med DigiRehab. Denne hurtige og mærkbare fremgang booster motivationen hos de ældre, så de bliver ved, indtil forløbet er slut.

” Der er ikke noget, der er så motiverende for træningen som at se og mærke, at den virker”, siger Michael Harbo.