Oplev DigiRehab på Health & Rehab Scandinavia
 

Hvordan kan borgerne i hjemmeplejen træne sig til en langt større livskvalitet, uden at det belaster budgettet? Hvordan sikrer intelligent brug af træningsdata, at kræfterne i hjemmeplejen altid bruges rigtigt?

Kom og besøg DigiRehabs stand på Health & Rehab Scandinavia fra den 15.-17. maj og få nye vinkler på disse centrale spørgsmål. Vi er med på messen alle tre dage og glæder os til at gennemføre et stort og spændende program.

Du kan blandt andre møde:

Direktør for DigiRehab: Niels Heuer (15.-16. maj)
Salgschef for DigiRehab: Heidi Birch (15.- 17. maj)
Fagansvarlig for DigiRehab i Norge: Hege-Sverdrup Thygeson (15.- 16. maj)
Implementeringsmedarbejder i Aalborg Kommune: Pernille Grant Rueskov (16. maj)

Du finder os på stand nr C1-071. Se halplanen her. Vi glæder os til at se dig!


DigiRehabs messeprogram:


Vi bemander selvfølgelig vores stand i hele åbningstiden. Du er altid velkommen til en snak om, hvordan DigiRehabs skræddersyede træningsprogrammer og analyseapparat kan skabe værdi i jeres kommune.

Tirsdag den 15. maj

10.30-12.30 Fra varme hænder til egne hænder (Case: DigiRehab)
Sted: Hal C1, lokale C1-M5. Arrangør: Copenhagen Healthtech Cluster

Velfærdsteknologiens evne til at skabe egenmestring og øget livskvalitet for borgerne er temaet ved dette event. DigiRehab-direktør Niels Heuer præsenterer DigiRehabs unikke træningsløsning til borgerne i hjemmeplejen. Bliv klogere på, hvordan systemets intelligente dataindsamling sikrer overblik og aktiv styring af hele rehabiliteringsindsatsen.

Se mere om arrangementet her

15.00-15.10 og 16.00-16.10 Intelligent brug af træningsdata
Sted: DigiRehabs stand nr C1-071 Arrangør: DigiRehab

Intelligent brug af træningsdata er centralt i DigiRehab. Systemet sikrer, at ledelsen i ældreplejen kan tage aktiv styring i rehabiliteringsindsatsen. Det betyder blandt andet, at DigiRehab lynhurtigt opfanger og giver besked, hvis en ældres fysisk tilstand forbedres eller forværres. Med DigiRehab træner ingen ældre forgæves – og kræfterne i ældreplejen bruges intelligent i forhold til den enkelte borger. DigiRehab-direktør Niels Heuer demonstrerer intelligent brug af data på DigiRehabs stand.

Onsdag den 16. maj

Kl. 10.00-14.00 Teknologiunderstøttet rehabiliterende træning (Case: DigiRehab)
Sted: Hal B4, Lokale M5-M7 Arrangør: CareNet

Traditionen tro holder CareNet en temadag på Health & Rehab Scandinavia. Denne gang rettes fokus mod de nyeste teknologier inden for rehabiliteringsområdet. DigiRehab medvirker som den første case på temadagen.

• Kl. 10.10: DigiRehabs direktør Niels Heuer fortæller om, hvordan DigiRehabs objektive screeninger sikrer, at borgernes behov for målrettet træning opfyldes. Derudover viser han, hvordan den data, der samles i DigiRehab bruges intelligent til at sikre, at kræfterne i ældreplejen bruges rigtigt.

• Kl. 10.30: Implementeringsmedarbejder Pernille Grant Rueskov fortæller om erfaringerne med brugen af DigiRehab i Aalborg Kommune.

Læs mere om den spændende temadag her.

Kl. 14.00-16.00 Livskvalitet og luft i budgettet i Aalborg
Sted: DigiRehabs stand nr C1-071 Arrangør: DigiRehab

Mød implementeringsmedarbejder Pernille Grant Rueskov fra Aalborg Kommune – og hør om de positive erfaringer med DigiRehab i Aalborg Kommunes ældrepleje. I Aalborg har DigiRehab skabt selvhjulpenhed for de ældre borgere og medvirket til, at man i ældreplejen har kunnet omprioritere millioner af kroner.

Du kan høre Pernille Grant Rue fortælle om DigiRehab i Aalborg i dette link.

Læs om de økonomiske gevinster i ældreplejen i Aalborg her.

Torsdag den 17. maj

10.00-10.15 En prøvehandling med DigiRehab
Sted: DigiRehabs stand nr C1-071 Arrangør: DigiRehab

Kom og hør, hvordan jeres kommune kan sætte en prøvehandling med DigiRehab i gang. Det kan gøres helt uden omkostninger og med et minimum af forstyrrelser i organisationen. Salgschef Heidi Birch guider dig igennem et forløb.

Du kan også læse mere om Health & Rehab Scandinavia her.