Reset

Support tlf tlf: 72 11 21 42

ARBEJDSGLÆDE I PLEJEN

DigiRehab giver som noget ganske enestående SOSU-personalet i hjemmeplejen mulighed for at træne med de ældre i eget hjem.

Dette indebærer mange fordele. For borgerne giver det tryghed og motivation at træne med kendt personale.

SOSU-personalet ser træningen som en udvidelse af deres handlemuligheder og kompetencer samt en kærkommen mulighed for at yde ekstra omsorg i en travl hverdag.

På den baggrund giver DigiRehab et løft i arbejdsglæden for medarbejderne. Det opfattes som meningsfuldt at medvirke til, at en borger trives og udvikler sin selvstændighed i hverdagen.

Erfaringer fra plejen i Vejen og Viborg Kommune

I Vejen Kommune har man blandt andet målt på SOSU-personalets oplevelse af DigiRehab-træningen. Langt hovedparten angav, at de fandt det meget meningsfyldt.

I en evalueringsrapport fra Viborg Kommune hedder det desuden, at DigiRehab-træning med de ældre for SOSU-personalet har ”været en spændende faglig udfordring, der har hjulpet med at sætte fokus på den rehabiliterende tankegang. Flere har oplevet projektet som kompetenceudviklende.”

En KL-rapport om digitalt understøttet træning bekræfter denne konklusion.
Læs rapporten her.

”Medarbejderne kan virkelig se værdien i DigiRehab. Det giver mening for dem at træne med de ældre. Både fordi de synes, det er en god måde at være sammen med borgeren på, men også fordi de kan se effekten helt tydeligt. ”
Teamleder i Vejen Kommune
Line Ballisager Juhl
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]

FÅ VORES E-MAGASIN

DigiRehabs e-magasin giver dig indblik i vores ekspertviden om den effektive træningsindsats i ældreplejen. Tilmeld dig DigiRehabs nyhedsbrev og få magasinet tilsendt på mail med det samme.

KONTAKT OS I DAG
close slider

    Vi vender tilbage inden for 24 timer.