Reset

Support tlf: 72 11 21 42

DIGIREHAB CASES

Læs en god historie fra kommunerne om DigiRehab

Ringsted Kommune

 • Faste teams og hjemmetræning i stærkt parløb
  I Ringsted Kommune giver kombinationen af faste teams og DigiRehabs hjemmetræning værdifuld synergi. Fleksibel organisering og tydelig prioritering har været nøglen til succes.
  Læs mere her.

Vesthimmerlands Kommune

 • Den nemmeste implementering, jeg har været med til.
  I Vesthimmerlands Kommune er samarbejdet med konsulenten fortsat efter, at løsningen gik i drift. Afdelingsleder Vibeke Vad Eriksen fremhæver, at det har været meget værdifuldt at kunne trække på erfaringer fra andre kommuner.
  Læs mere her.

Jammerbugt Kommune

 • Jammerbugt Kommune knækker plejekurven
  Når en borger først begynder at modtage hjemmepleje, stiger behovet for hjælp efter kort tid. Sådan behøver det ikke at være. Jammerbugt Kommune har knækket kurven.
  Læs mere her.

Effektrapport

Ikast-Brande Kommune

 • For Ikast-Brande Kommune har det været vigtigt at stole på de erfaringer, andre kommuner har opnået ved brugen af DigiRehab – og derigennem have tillid til den påviste effekt.
  Læs mere her.

Aalborg Kommune

Viborg Kommune

Vejen Kommune

Kalundborg Kommune

 • I Kalundborg Kommune anvendes DigiRehab til beboere og dagcenterbrugere på plejecentrene Jernholtparken, Loch Ness og Raklev. Det altoverskyggende mål med indsatsen er selvhjulpenhed og livskvalitet.
  Se rapport med effekt, bruger- og medarbejderinterviews fra Jernholtparken her.
  • Faaborg-Midtfyn Kommune

   • Faaborg-Midtfyn Kommune har implementeret DigiRehab i hele hjemmeplejen i 2019. Det skete på baggrund af en prøvehandling i hjemmeplejeområdet Gislev, der i sommeren 2018 viste rigtig gode resultater.
    Se tv-indslag her.

   Stevns Kommune

   • Stevns Kommune udrullede DigiRehab i hele kommunens hjemmepleje i 2019 efter en vellykket prøvehandling i sommeren 2018. Hele 2/3 af de deltagerne var på trods af den meget varme sommer i stand til at gennemføre 12 ugers træningsforløb med en stor reduktion i den leverede hjælp til følge.
    Se tv-indslag her
    Presseomtale her

   Lolland Kommune

   • Lolland Kommune har implementeret DigiRehab i hele hjemmeplejen efter en vellykket prøvehandling, hvor træningen viste sig at have en positiv effekt på borgernes funktionsevne og medarbejdernes arbejdsglæde.
    Læs artiklen på Ritzau her.

   Odense Kommune

   • DigiRehab er blevet afprøvet med et nyt formål sammen med Odense Kommune. Målet med træningen er udelukkende at forebygge udviklingen i behovet for hjemmehjælp. Målgruppen er nye modtagere af praktisk hjælp, der endnu ikke modtager pleje. En stor gruppe borgere skal starte træningen sammen med fysioterapeut. Efter enkelte træningsseancer selvtræner borgeren og bliver jævnligt screenet for at tilpasse træningsprogram og sikre fokus på eventuelt fald i funktionsevne.
    Læs Magasinet Plejes artikel her.

FÅ VORES E-MAGASIN

DigiRehabs e-magasin giver dig indblik i vores ekspertviden om den effektive træningsindsats i ældreplejen. Tilmeld dig DigiRehabs nyhedsbrev og få magasinet tilsendt på mail med det samme.

KONTAKT OS I DAG
close slider

  Vi vender tilbage inden for 24 timer.