Reset

Support tlf tlf: 72 11 21 42

DIGIREHAB I SKI KOMMUNE

Ski Kommune syd for Oslo har som den første kommune i Norge valgt at tage DigiRehab i brug i hjemmeplejen.

Det sker på baggrund af en pilot-test, der viser, at DigiRehab tilsyneladende har ligeså gode resultater for de norske borgeres selvhjulpenhed og livskvalitet som for de danske.

DigiRehabs fagansvarlige i Norge, Hege Sverdrup-Thygeson, har testet DigiRehabs træning og funktioner sammen med flere norske borgere med stor succes. Borgerne er blevet langt mere selvhjulpne og har fået en bedre livskvalitet.

TV2 i Norge har lavet et indslag med borgeren Mette Kristiansen, der blandt andet har genvundet evnen til selv at stå ud af sengen og gå uden rollator.

Se indslag om DigiRehab fra norsk TV 2 her. Indslaget bringes efter en kort reklame. 

Politisk bevågenhed

I Norge har DigiRehabs resultater også opnået politisk bevågenhed. Arbeiderpartiet i Norge ser så stort et potentiale i den digitale træning til ældre i eget hjem, at de har produceret en lille film om DigiRehab.

Se i dette indslag fra Facebook, hvorfor Arbeiderpartiets ældrepolitiske ordfører, Tuva Moflag, kalder DigiRehab: “Velfærdsteknologi, når det er bedst.”

FÅ VORES E-MAGASIN

DigiRehabs e-magasin giver dig indblik i vores ekspertviden om den effektive træningsindsats i ældreplejen. Tilmeld dig DigiRehabs nyhedsbrev og få magasinet tilsendt på mail med det samme.

KONTAKT OS I DAG
close slider

    Vi vender tilbage inden for 24 timer.