Reset

Support tlf: 72 11 21 42

TILBUD OG OPSTART

Det er enkelt og udgiftsneutralt at komme i gang med DigiRehab. Kontakt os i dag for at få det første overblik over potentialet. Vi laver gerne en specifik businesscase og en prøvehandling.

Processen vil typisk forløbe på følgende måde.

Aftale og opstart
DigiRehab udregner businesscase, der afdækker potentiale og muligheder i den enkelte kommunes hjemmepleje.

Prøvehandling i afgrænset område
En prøvehandling i et afgrænset område af hjemmeplejen sikrer, at DigiRehab kan afprøves uden forstyrrelser af driften. DigiRehab står for uddannelse og support af SOSU-personale og ledelse i hele forløbet.

Effektmåling

Efter prøvehandlingen udarbejder DigiRehab en detaljeret effektanalyse af indsatsen. Der gives blandt andet svar på, hvor mange borgere, der har gennemført træningen og med hvilken effekt i fysisk formåen, funktionsevne og behov for hjælp. Normalt viser denne effektmåling et markant reduceret behov for hjemmehjælp.

Prøvehandlingen er typisk udgiftsneutral. Den reducerede behov for hjælp skaber tidsbesparelser, der rigeligt opvejer investeringen og tidsforbruget i anvendelsen af DigiRehab.

Fuld implementering
Når en tilfredsstillende prøvehandling er afsluttet, kan en fuld implementering af DigiRehab begynde.

FÅ VORES E-MAGASIN

DigiRehabs e-magasin giver dig indblik i vores ekspertviden om den effektive træningsindsats i ældreplejen. Tilmeld dig DigiRehabs nyhedsbrev og få magasinet tilsendt på mail med det samme.

KONTAKT OS I DAG
close slider

    Vi vender tilbage inden for 24 timer.