Reset

Support tlf: 72 11 21 42

SELVHJULPENHED & LIVSKVALITET

Træning med DigiRehab skaber selvhjulpenhed og øget livskvalitet hos borgerne i hjemmeplejen. Det er dokumenteret igennem effektmålinger af mere end 5000 DigiRehab-træningsforløb hos hjemmehjælpsmodtagere i de danske kommuner.

Seks ud af 10 borgere bliver markant stærkere og mere selvhjulpne. Disse borgere genlære typisk evnen til at klare mange af hverdagens gøremål uden hjælp.

I gennemsnit får borgere, der har gennemført træningsforløbet, reduceret behovet for hjemmehjælp med ca. 45 min om ugen. Det øger deres mulighed for selv at bestemme farten i hverdagen.

Træningsforløbene med DigiRehab varer typisk 12 uger. Der trænes 2 x 20 minutter om ugen sammen med SOSU-medarbejder.

Borger-cases, indsamlet af personale fra Viborg Kommune

En borger træner med DigiRehab efter en alvorlig infektion. Ved opstart er borgeren svimmel og må have støtte for at kunne gå få skridt. Efter få måneders træning kan borgeren stille rollatoren i skabet.

En borger er meget glad for at træne i eget hjem. Borgeren glæder sig over, at både hun selv og hendes voksne børn bemærker en bedring. Hun har fx lært at gå uden at støtte sig til møbler.

En borger er kørestolsbruger og meget tilfreds med at træne i eget hjem, fordi det sparer hende tid. Hun glædes over, at træningen med det kendte sosu-personalet skaber fortrolighed.

FÅ VORES E-MAGASIN

DigiRehabs e-magasin giver dig indblik i vores ekspertviden om den effektive træningsindsats i ældreplejen. Tilmeld dig DigiRehabs nyhedsbrev og få magasinet tilsendt på mail med det samme.

KONTAKT OS I DAG
close slider

    Vi vender tilbage inden for 24 timer.