Reset

Support tlf: 72 11 21 42

DigiRehab i Vejle Kommune

Vejle Kommune har ved indgangen af 2020 igangsat en større prøvehandling med DigiRehab.

Omkring 100 borgere, fordelt på to hjemmeplejedistrikter i Vejle kommune, får i de første måneder af 2020 tilbud om et træningsforløb med DigiRehab.

Baggrunden for tilbuddet er et kommunalt ønske om at hjælpe borgerne til en mere selvhjulpen hverdag.

“Vi vil gerne medvirke til, at borgerne får frihed til fysisk at bestemme over deres eget liv og kunne mere selv i hjemmet. Det gør de blandt andet ved at holde sig fysisk aktive og komme i form,” siger hjemmepleje-ledere Malene Birkemose Blæsbjerg og Anja Tworek om baggrunden for prøvehandlingen.

Erfaringer fra andre DigiRehab-kommuner viser, at træning med DigiRehab har gjort syv ud af ti borgere i gennemsnit 30 pct. stærkere, og seks ud af ti borgere har reduceret behovet for hjemmehjælp. Læs mere om resultaterne med DigiRehab her. 

I Vejle Kommune er målet med prøvehandlingen derfor også, at syv ud af 10 deltagere får en positiv effekt af DigiRehab-forløbet.

De to hjemmeplejedistrikter dækker Mølholm og Vinding i Vejle og Bredsten, Vandel, Gadbjerg og Nørup.

Projektet skal evalueres i efteråret.

Du kan se og læse mere om DigiRehab i Vejle her:

Vejle Amts Folkeblad

Kommunalsundhed.dk

dknyt.dk

FÅ VORES E-MAGASIN

DigiRehabs e-magasin giver dig indblik i vores ekspertviden om den effektive træningsindsats i ældreplejen. Tilmeld dig DigiRehabs nyhedsbrev og få magasinet tilsendt på mail med det samme.

KONTAKT OS I DAG
close slider

    Vi vender tilbage inden for 24 timer.